Norsk

La Borde Haute

Velkommen til La Borde Haute. Dette sjarmerende feriehuset ligger på utkanten av den lille bygden Verteuil-d'Agenais, ca 120km fra flyplassen i Bordeaux. På dette landstedet kan du nyte et privat svømmebasseng samt øve på golf-swingen i private omgivelser. Feriehuset ligger landlig til med en rekke severdigheter i nærheten, som for eksempel eksklusive vingårder som regionen er så kjent for.

Feriehuset er pent innredet og har sengeplass til seks personer. Tre doble rom, ett med enkeltsenger, to toalett, hoved soverom med eget baderom med vask og dusj.

For å sikre et komfortabelt opphold er huset utstyrt med air-conditioning, wifi og satelitt tv. Barneseng og stol er også tilgjengelig om det er behov for dette.

 

 

Tilbaketrukket i et stort område med privat park smelter eiendommen sammen med det franske landskapet. Dette gjør eiendommen perfekt for å finne indre ro og slappe helt av. Etter en runde på den private driving rangen eller noen runder på putting green kan man få god nytte av bassengområdet som har sitt eget fullverdige sommerkjøkken. Her kan hele dagen tilbringes ute.

Golf fasilitetene gjør dette feriehuset unikt i Frankrike. På eiendommen finner du et øvingsområde for golf, med bunker, green og driving range, som passer for alle golfere uansett nivå. Nødvendig utstyr som golfklubber (for men, kvinner og barn) samt baller er tilgjengelig på eiendommen